Magyar Kézműves Közösségi Portál
Kézműves alkotók, művészetkedvelők és kreatív hobbysok találkozóhelye
Sajnáljuk, de erre a beszélgetésre a további válaszadás épp most lett lezárva.
Megjelölések: hímzés, keresztszemes
Akik próbálgatják és akik már remekül csinálják a keresztszemes öltést, azoknak is találtam egy sor érdekes mintát a www.varrohaz.hu oldalon :
CSILLAGJEGYEK, de van egy szarvas is:)
"Meglephetjük önmagunkat, vagy kedves ajándék lehet ismerőseinknek ha csillagjegyét kihímezzük, és bekereteztetjük. Használhatjuk ezt a mintát díszítőelemként is, például egy szemüveg tokon, könyvjelzőn, stb..."
Akik próbálgatják és akik már remekül csinálják a keresztszemes öltést, azoknak is találtam egy sor érdekes mintát a www.varrohaz.hu oldalon :
"Meglephetjük önmagunkat, vagy kedves ajándék lehet ismerőseinknek ha csillagjegyét kihímezzük, és bekereteztetjük. Használhatjuk ezt a mintát díszítőelemként is, például egy szemüveg tokon, könyvjelzőn, stb..."
Sziasztok!
Tettem fel az oldalra gyönyörű karácsonyi terítőt, illetve a mintáját, és elkészítési módját. Kezdőknek ezt nem ajánlanám, de vannak már egyszerűbb karácsonyi minták is. A varrást nem árt már most elkezdeni, hogy mindenkinek időben elkészüljön az ajándék, vagy esetleg ne szilveszterre készüljön el a karácsonyra szánt lakás dekoráció.
Még mindig:
http://keresztszemes.abbcenter.com
Üdvözöljük a
Magyar Kézműves Közösségi Portálon
Kovácsné Lente Júlia által bejegyzett a November 27, 2009n 10:19am-kor- 2 megjegyzés
Vera hozzászólása; dátum: November 21, 2009; idő: 5:00pm
Aranyosné Groll Zsuzsanna által bejegyzett a Augusztus 24, 2009n 10:30pm-kor- 10 megjegyzés
kezdés November 10, 2009 6pm; meddig tart: Január 4, 2010 7pm – Fejér Megyei Művelődési Központ
© 2009 Létrehozta a Ningen: Dukay Barbara Hozza létre saját közösségi hálózatát
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Adatvédelem | Használati feltételek