Magyar Kézműves Közösségi Portál

Kézműves alkotók, művészetkedvelők és kreatív hobbysok találkozóhelye

Sziasztok!
Egy jó lehetőség, hogy keresztszemes hímzéssel kapcsolatos dolgainkat megbeszéljük, ötleteket adjunk egymásnak, legyen az népművészet, vagy mai modern minta.

Megbeszélhetnénk problémákat, adhatnánk segítséget kezdőknek, és haladóknak.

Ki hogyan oldja meg elkészült képeinek keretezését? A képkeretező iszonyú drága. Van otthoni olcsóbb megoldás?

Megjelölések: hímzés, keresztszemes

Ossza meg

Mellékletek:

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Engem érdekel a te keresztszemes technikád és szépek a munkáid!
Annak idején hímezgettem, de nem túl nagy sikerrel. Ez szaporább munka és egyszerűbb?
Milyen fonál kell hozzá?

Válaszoljon erre

Sziasztok!
Tettem fel az oldalra gyönyörű karácsonyi terítőt, illetve a mintáját, és elkészítési módját. Kezdőknek ezt nem ajánlanám, de vannak már egyszerűbb karácsonyi minták is. A varrást nem árt már most elkezdeni, hogy mindenkinek időben elkészüljön az ajándék, vagy esetleg ne szilveszterre készüljön el a karácsonyra szánt lakás dekoráció.

Még mindig:
http://keresztszemes.abbcenter.com
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Így van, Anita! Nincs is olyan sokára a Karácsony. Én is mindig előbb kezdek készülődni rá.

És ti hogy vagytok ezzel?

Válaszoljon erre

Akik próbálgatják és akik már remekül csinálják a keresztszemes öltést, azoknak is találtam egy sor érdekes mintát a www.varrohaz.hu oldalon :
CSILLAGJEGYEK, de van egy szarvas is:)

"Meglephetjük önmagunkat, vagy kedves ajándék lehet ismerőseinknek ha csillagjegyét kihímezzük, és bekereteztetjük. Használhatjuk ezt a mintát díszítőelemként is, például egy szemüveg tokon, könyvjelzőn, stb..."
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Dukay Barbaraazt mondta:
Akik próbálgatják és akik már remekül csinálják a keresztszemes öltést, azoknak is találtam egy sor érdekes mintát a www.varrohaz.hu oldalon :

"Meglephetjük önmagunkat, vagy kedves ajándék lehet ismerőseinknek ha csillagjegyét kihímezzük, és bekereteztetjük. Használhatjuk ezt a mintát díszítőelemként is, például egy szemüveg tokon, könyvjelzőn, stb..."
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Dukay Barbaraazt mondta:

Mellékletek:

Válaszoljon erre

Dukay Barbaraazt mondta:

Mellékletek:

Válaszoljon erre

gyönyörű a karácsonyi teritőd.margitmama

Kékesfekete mondta:
Sziasztok!
Tettem fel az oldalra gyönyörű karácsonyi terítőt, illetve a mintáját, és elkészítési módját. Kezdőknek ezt nem ajánlanám, de vannak már egyszerűbb karácsonyi minták is. A varrást nem árt már most elkezdeni, hogy mindenkinek időben elkészüljön az ajándék, vagy esetleg ne szilveszterre készüljön el a karácsonyra szánt lakás dekoráció.

Még mindig:
http://keresztszemes.abbcenter.com

Válaszoljon erre

Válaszoljon erre

RSS

Rólunk

Dukay Barbara Dukay Barbara Létrehozta ezt a közösségi hálózatot a Ning -on.

Zene

Betöltés...

Blogbejegyzések

Kovácsné Lente Júlia

Dánszentmiklósi kiállításon

Kovácsné Lente Júlia által bejegyzett a November 27, 2009n 10:19am-kor- 2 megjegyzés

Vera

Scrapbooking, avagy családi fotó album másképp!

Vera hozzászólása; dátum: November 21, 2009; idő: 5:00pm

Aranyosné Groll Zsuzsanna

Válság és a kézművesség

Aranyosné Groll Zsuzsanna által bejegyzett a Augusztus 24, 2009n 10:30pm-kor- 10 megjegyzés

© 2009   Létrehozta a Ningen: Dukay Barbara   Hozza létre saját közösségi hálózatát

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

Bejelentkezés a csevegéshez