Magyar Kézműves Közösségi Portál

Kézműves alkotók, művészetkedvelők és kreatív hobbysok találkozóhelye

Szóval apróhirdetés.
Hirdesd meg megúnt tárgyad, felesleges holmid és eladó készterméked.

Van lehetőség kép feltöltésére, használd ki.
Árat, elérhetőséget ne feledd itt se.

Ossza meg

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Sziasztok!

Nem mindennapi dolog amit eladásra kínálok, de nagycsaládok kerti főzéséhez, vagy kisebb rendezvényhez kiváló:
Eladó törteli üst
Törtel-Czakóhalmán 1869-ben került elő egy 30-40cm mély szántás alól. A Krisztus utáni V. század közepén készítették a hun kézműves mesterek. Minden üst, amely hazánkban előkerült legnagyobb jellegzetessége, hogy csak egymagukban kerültek elő- tehát nem volt más lelet mellettük. Az eredeti üst teljes magassága 88-89 cm, átmérője 46-48 cm, súlya 41 kg

Nem olcsó, 520.000,- Ft
06-20-367-2675
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Van egy vöröskorall láncom, amit nem hordásra vettem, hanem hogy bedolgozzam lószőrbe.
Végül rájöttem, hogy a szabálytalan formájú gyöngyök miatt nem lesz valami szép az ékszeremben.
No ez is aladó. Teljesen új. Ajándéknak is kiváló.
Ára:900,- Ft

Válaszoljon erre

Sziasztok! Én karácsonyi apróságokat kínálok: angyalkák, harang, hímzett-riselt technikával készültek, kb 15 cm-es nagyságúak. Fára függeszthető, de akár apró ajándéknak is jó. A kis terítők pedig gyertyatartó alá, vagy az ünnepi asztalra.
Ára: 400.-Ft/db.
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Ha valaki esetleg tud egy eladó karos bőr tűzőgépről, nagyon szépen megköszönném ha felvenné velem a kapcsolatot! Köszönöm szépen!

Válaszoljon erre

Sziasztok!

Egy idős hölgy hozott be hozzám nagyobb adag eladó kézimunkakönyvet és folyóiratot (Tündérujjak, Fürge Ujjak évkönyvek, Új Idők kézimunkakönyve, Budra kézimunka számok, stb) ha valakit érdékel kérem írjon, listát küldök. Azon az áron adom tovább, amit a hölgy kér érte. (Nekem bőven elég volt, hogy néhány engem érdeklő dologra is ráakadtam.:)))

Válaszoljon erre

Szia Mindenki!

Nagyon jónak találom ezt a kezdeményezést, köszönet érte!
Nekem is van pár saját készítésű termékem. Jelenleg decoupage technikával apró "sziklákat", kőlapokat teszek széppé.
Van tájképes, virágos , gombás, mediterrán jellegű stb. amilyet szertnétek. Kiváló dísze lehet a lakásnak, pl. a növények között a földön, vagy könyvek előtt a polcon.
Mindkét oldalán van kép, ugyanolyan témában de más képpel.
Olcsó, szép ajándék: 1500Ft (kb. 15, 20 cm-esek és fél kilósak).

Bíborka
30/285 3264
Mellékletek:

Válaszoljon erre

49 db 2,5x 1,5 cm-es fémcsatt (nikkel?) egyben eladó 750,-Ft ért. Ajánlom bőrműveseknek táskához vagy szandálkészítéshez.
Ha érdekel írj privátban.
Mellékletek:

Válaszoljon erre

42x15cm-es falinaptár MAGYAR MÚLTUNK KINCSEIBŐL ÚJJÁÉLEDT TÁRGYI EMLÉKEINK címmel. Előlapon a törteli üst, januárnál hajkorongok, februárnál övveretek...stb.
A magyar, ősi hónapnevekkel (fergeteg, jégbontó hava...stb) és keresztnevekkel. De a 2009es kiadásban a közismert kersztnevek is megtalálhatóak párhuzamosan.
ára 1900,-ft
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Huszka József: A magyar turáni ornamentika története c csodálatos könyv, mely 178 oldal, 2300 db motívumot tartalmaz. Reprint kiadás, 1996 ( NYers Csaba által) Ősi hun- magyar szimbolumokat összegyűjtő kiadvány. Alapmű elsősorban alkotóknak. Kemény és puha borítóval kapható , ez keménykötésű. Budapesten vehető át, a Blahához közel. A keméyn kötésű 3900,- Ft
Puhakötésű: 2800,- Ft
Mellékletek:

Válaszoljon erre

GOBELIN MINTAGYÜJTEMÉNY DVD LEMEZEN/4500 DB KÉP, SZÍNES KINYOMTATHATÓ MINTÁVAL, SZÍNES FOTÓKKAL/ 5000Ft/ UTÁNVÉTTEL IS MEGRENDELHETŐ: dabolczi52@lajt.hu, RÉSZLETEK ÉS ÍZELÍTŐ A KÍNÁLATBÓL:http:// dabolczi52.sokoldal.hu

NÉZZÉTEK MEG A MELLÉKLETET!! TÖBBÉ NEM KELL MINTÁK UTÁN SZALADGÁLNOD,ÉS RENGETEG PÉNZT KÖLTENI EGYETLEN MINTÁRA,4500DB KÉP+ MINTA EGY ÉLETRE ELÉG!
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Boldizsár Juditazt mondta:
Sziasztok!

Egy idős hölgy hozott be hozzám nagyobb adag eladó kézimunkakönyvet és folyóiratot (Tündérujjak, Fürge Ujjak évkönyvek, Új Idők kézimunkakönyve, Budra kézimunka számok, stb) ha valakit érdékel kérem írjon, listát küldök. Azon az áron adom tovább, amit a hölgy kér érte. (Nekem bőven elég volt, hogy néhány engem érdeklő dologra is ráakadtam.:)))
Szia Juditka!Engem érdekelnének a kiadványok! Kérlek írd meg bővebben a feltételeket!Üdv: Margit
Mellékletek:

Válaszoljon erre

Kedves Margit!

Rengeteg könyv, folyóirat, amikre emlékszem (kiadványok-árak)

Új Idők Kézimunkakönyve (1935) 2000 Ft
Keresztszemes Hímzésminták (1974) 1000 Ft
Fürge Ujjak Évkönyvek (1969-1977 között minden évből) 600 Ft
Burda Filethakeln (recehorgolás) E 745 1500.Ft
Burda Gobelin 3000. Ft
Modern kézimunkák (Nagyalakú kb A3-as mintalap gyűjtemény) 1000 Ft.
Tiszavidéki keresztszemes 1000 Ft
Dillmont, Thérése De : Enczyklopédia, a női kézimunkák ismerettára. (Az 1905-ös kiadás fénymásolata) 4000 Ft.
Nagyon sok (40-50 db ) Tündérujjak,(1928-1942 közötti példányok) mintaívvel, illetve a mintaív fénymásolatával 600-700 Ft között/ db
Fürge Ujjak 1980 körüli számai 150 Ft
Kötés-horgolás könyvek 600 Ft körüli áron.

Ha budapesti vagy és be tudsz jönni a műhelyembe, mindent meg tudok Neked mutatni.
Ha nem, a többi kiadványról a listát csak vasárnap tudom megírni.

Üdv.. Judit

Válaszoljon erre

Válaszoljon erre

RSS

Rólunk

Dukay Barbara Dukay Barbara Létrehozta ezt a közösségi hálózatot a Ning -on.

Zene

Betöltés...

Blogbejegyzések

Bálint Ferenc

Magasabb készültség

Bálint Ferenc hozzászólása; dátum: December 25, 2009; idő: 4:39pm

Kovács Szonja

Kellemes ünnepeket!

Kovács Szonja hozzászólása; dátum: December 23, 2009; idő: 1:31am

Szabó Szilvi

Karácsonyi Üdvözlő

Szabó Szilvi által bejegyzett a December 22, 2009n 9:23am-kor- 1 megjegyzés

© 2009   Létrehozta a Ningen: Dukay Barbara   Hozza létre saját közösségi hálózatát

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

Bejelentkezés a csevegéshez