Magyar Kézműves Közösségi Portál
Kézműves alkotók, művészetkedvelők és kreatív hobbysok találkozóhelye
Sajnáljuk, de erre a beszélgetésre a további válaszadás épp most lett lezárva.
Címkék:
Nagyon sokáig csak csodáltam a gyöngyékszereket. A kislányom óvónője ajánlott egy újonnan nyílott üzletet, ahonnan sosem tudok üres kézzel kijönni. Könyvekből lestem el a technikákat. Sajnos nem sok időm van "alkotni", de ha bekattanok, addig fűzök, amíg valami nekem tetsző születik belőle.
Szia!
Pár évvel ezelőtt láttam sógornőmet nyakláncot készíteni. Nagyon megtetszett, így vettem néhány gyöngyfűző könyvet és én is nekiláttam. Később a netről is szedtem le mintákat, és van jó pár saját mintám is. Az elején damillal dolgoztam, ma már csak cérnát használok. A gondom az, hogy a cérna, amit legutóbb kaptam Magyarországról, kellően vékony, de a gyöngy néha elvágja. Korábban még egyetlen nyakláncom sem esett szét, de ezzel a cérnával már előfordult. Szeretnék tanácsot kérni, milyen cétnát vásároljak, és hol lehet kapni? Novemberben megyek Egerbe és Budapestre, ha van ötleted, kérlek, segíts!
Üdv,
Ibolya
Sziasztok!
Most kaptam meghívót erre a portálra, így hát még itt is új vagyok.
Én is próbálkozom a gyöngyözéssel, de sajnos még nagyokat nem sikerült alkotnom. Nagyon jó lenne, ha itt Szigethalmon lenne egy szakkör-féleség, ahová el lehetne járni egy kicsit fűzögetni és tapasztalatokat szerezni.
Bár lehet, hogy ezen a portálon is sikerül mintákat cserélni és fogásokat megtanulni, esetleg olyan ismerőst találni, akitől személyesen is tanácsokat kérni és kapni.
Üdv mindenkinek: Szonja
Üdvözöljük a
Magyar Kézműves Közösségi Portálon
Bálint Ferenc hozzászólása; dátum: December 25, 2009; idő: 4:39pm
Kovács Szonja hozzászólása; dátum: December 23, 2009; idő: 1:31am
Szabó Szilvi által bejegyzett a December 22, 2009n 9:23am-kor- 1 megjegyzés
© 2009 Létrehozta a Ningen: Dukay Barbara Hozza létre saját közösségi hálózatát
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Adatvédelem | Használati feltételek