Magyar Kézműves Közösségi Portál

Kézműves alkotók, művészetkedvelők és kreatív hobbysok találkozóhelye

A Minden Más menüpont leglényegesebb részében szerepelnek a pályázatokról, kiállításokról és vásárokról szóló hirdetmények, dokumentum is csatolható hozzá. Ezért indítottam ezt a topicot .
Felteszem Kovács Tibor plakátját is, ha valakit jobban érdekel az ingyenes vásározási lehetőség.
Itt meg lehet majd beszélni az élményeket- miután túl vagytok egy -egy itt meghirdetettt kiállításon vagy vásáron.
Esetleg tavaly részt vettetek már IPOSZos karácsonyi vásáron, arról is lehet beszélgetni.

A szavazáshoz is hozzá lehet szólni, illetve a linkekmenü alá felvételt kérni.

Ossza meg

Mellékletek:

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

Kedves Tagok!

Most fedeztem fel egy játékot a Kézműves Portálon, kézzel varrt patchwork gyermek felvédőt (zsebekkel)
lehet nyerni.

A játék a mai nap éjfélkor véget ér, gondoltam leírom, ha esetleg van kedvetek, játszatok.
A játék elérhető itt:

http://kezmuvesportal.hu/magazin/index.php/hu/hirek/462.html?task=view

Válaszoljon erre

Cseszneki Várjátékok : augusztus 1. szombat 10 órától a várban!

Gyertek el! Ha vásáros vagy a 88/436 110-es számon lehet bejelentkezni!
Légyszíves küld tovább ismerőseidnek is!

Géringer Gyula
20/9224-504

Válaszoljon erre

Válaszoljon erre

Budapestiek és fazekas kollégák figyelmébe ajánlom:

Kerámia műhely bérleti joga átadó,akár teljes felszereléssel.A műhely 39nm .8.kerületben található,jó parkolási lehetőség.Érdeklődést: 06203288325.

Válaszoljon erre

2009.okt.4 Íjászverseny a Holló völgyben, nálam. Nevezés 11h-ig. (Budakalász, Holló u.45.)

Október 18-án
Tarsolyososok XI.találkozója , vására és előadás. Budakalsáz, Faluház

Válaszoljon erre

Kézimunkázók közössége:
http://kezimunka.ning.com/

Kötés, horgoás, makramé, gyöngyfűzés, kreatív alkotómunka

Válaszoljon erre

"2009. szeptember 5. (szombat) Majsa Napok rendezvénysorozat keretében - III. Majsai Tarisznya - II. Magyarok Vására
Helyszín: Kiskunmajsa Római Katolikus Plébánia udvara, Szent István Ház és udvara ( egy helyen van minden)
A vásár és a vásár helyszínén kezdődő programok 10.00 óra befejezés 21.00 óra
Minden vásáros felé a kérésem az lenne, legkésőbb 9.00 óráig (7 órától a helyszínen leszünk)rendezze be a sátrát, ahogyan említettem, sem asztalt sem sátrat nem tudunk biztosítani. Villanyt-vizet igen. Akinek van kérlek benneteket hozzatok hosszabbítót, világítást a sátorba. Szintén említettem, kivételesen lenne helypénz, ki mennyivel tud hozzájárulni, a bevételből tudom finanszírozni a fellépők útiköltségét, és a plébániának a "rezsi" költséget. Ha valakinek ez problémát jelent nem kizáró ok, hogy eljöjjön. (voltunk már mindannyian nehéz helyzetben), arra gondoltam valahol elhelyezek egy zsíros bödönt, oda tegye bele a költségekre szánt adományát, így nem érezheti magát senki kellemetlenül, sem Ti sem én. Tudjátok a Jó Isten annyit ad amennyire szükség van, több pedig minek.

Örömmel vettem, hogy egymás között is értesítettetek másokat is akinek nem tudtam az elérhetőségét.

Nem tudom ki melyik irányból jön, a város központ le lesz zárva, ezért a lezárásnál szóljatok, hogy a Magyarok Vásárába jöttetek és eligazítanak mindenkit, be ne keveredjetek a "gagyi" közé!

Ha bárkinek van kérdése-kérése jelezze!
Elérhetőség: 06/70 3181551
dmbetti@gmail.com

Isten Áldjon Benneteket, mindenkit szeretettel várunk. A reklámozás folyamatos, szóróanyag, helyi sajtó, rádió templomban miséken való hirdetés, hangosbemondó.
2009. szeptember 5. (szombat) Majsa Napok rendezvénysorozat keretében - III. Majsai Tarisznya - II. Magyarok Vására
Helyszín: Kiskunmajsa Római Katolikus Plébánia udvara, Szent István Ház és udvara ( egy helyen van minden)
A vásár és a vásár helyszínén kezdődő programok 10.00 óra befejezés 21.00 óra
Minden vásáros felé a kérésem az lenne, legkésőbb 9.00 óráig (7 órától a helyszínen leszünk)rendezze be a sátrát, ahogyan említettem, sem asztalt sem sátrat nem tudunk biztosítani. Villanyt-vizet igen. Akinek van kérlek benneteket hozzatok hosszabbítót, világítást a sátorba. Szintén említettem, kivételesen lenne helypénz, ki mennyivel tud hozzájárulni, a bevételből tudom finanszírozni a fellépők útiköltségét, és a plébániának a "rezsi" költséget. Ha valakinek ez problémát jelent nem kizáró ok, hogy eljöjjön. (voltunk már mindannyian nehéz helyzetben), arra gondoltam valahol elhelyezek egy zsíros bödönt, oda tegye bele a költségekre szánt adományát, így nem érezheti magát senki kellemetlenül, sem Ti sem én. Tudjátok a Jó Isten annyit ad amennyire szükség van, több pedig minek.

Örömmel vettem, hogy egymás között is értesítettetek másokat is akinek nem tudtam az elérhetőségét.

Nem tudom ki melyik irányból jön, a város központ le lesz zárva, ezért a lezárásnál szóljatok, hogy a Magyarok Vásárába jöttetek és eligazítanak mindenkit, be ne keveredjetek a "gagyi" közé!

Ha bárkinek van kérdése-kérése jelezze!
Elérhetőség: 06/70 3181551
dmbetti@gmail.com

Isten Áldjon Benneteket, mindenkit szeretettel várunk. A reklámozás folyamatos, szóróanyag, helyi sajtó, rádió templomban miséken való hirdetés, hangosbemondó."

Válaszoljon erre

Kézműves Társaim, figyelmetekbe ajánlom!

Szeptember 4-5-6 Balatonkeresztúron Keresztúrok Találkozója, a Sportcsarnok mellett! www.balatonkeresztur.hu

Szeptember 19-én Öko Fesztivál Kehidakustányban, helypénz nincs!

Ezen kívül, minden vasárnap délelőtt, a Tapolca melletti, gyönyörű, hangulatos Káptalantóti falucskában biopiac, a falu szélén, jöhet bárki bármivel, érdeklődni itt lehet: 06/30-266-0706

Válaszoljon erre

Üzenetet kaptam, mely benneteket is érdekelhet:
"Kérlek add tovább az érdeklődőknek!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy hamarosan megnyílik a Békarokka. Egy
hely, ahol megtanulhatsz kosarat fonni, tűzzománcot készíteni, vagy akár
rajzolni mesterfokon. Jelentkezés folyamatosan.
A gyerekekre rendszeres kreatív kézműves foglalkozás vár, gyermekmegőrző, s
a legkisebbeknek Ringató.

Látogasd meg honlapunkat!
*www.bekarokka.hu
*

Köszi

Dani"

Válaszoljon erre

Pályázati felhívás-Magyar Kézműves Remek
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egyfordulós pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK”
elismerő cím elnyerésére:

http://kezmuvesportal.hu/magazin/index.php?option=com_content&t...

Válaszoljon erre

Kedves alkotótársak,
szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagyon hasznos oldalt, melyet Panyi Zsuzsi üvegművész gondoz, és nagyban megkönnyíti a művészek, alkotók eligazodását az online életben. Ha nehezen megy, vagy netán teljesen el vagy akadva, hogy hogyan kell egy webshopot, weboldalt, hírlevél kezelőt felállítani, üzemeltetni, akkor ne habozz ellátogatni az oldalra.
Hasznos időtöltést kívánok!

http://makgubo.hu/

Válaszoljon erre

Válaszoljon erre

RSS

Rólunk

Dukay Barbara Dukay Barbara Létrehozta ezt a közösségi hálózatot a Ning -on.

Zene

Betöltés...

Blogbejegyzések

Bálint Ferenc

Magasabb készültség

Bálint Ferenc hozzászólása; dátum: December 25, 2009; idő: 4:39pm

Kovács Szonja

Kellemes ünnepeket!

Kovács Szonja hozzászólása; dátum: December 23, 2009; idő: 1:31am

Szabó Szilvi

Karácsonyi Üdvözlő

Szabó Szilvi által bejegyzett a December 22, 2009n 9:23am-kor- 1 megjegyzés

Rendezvények

© 2009   Létrehozta a Ningen: Dukay Barbara   Hozza létre saját közösségi hálózatát

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

Bejelentkezés a csevegéshez